OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

KONFIGURÁTOR LETÖLTHETŐ PROSPEKTUS MÁRKAKERESKEDÉSEK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK
/
RENDELHETŐ CSOMAGOK
/
RENDELHETŐ CSOMAGOK
/
RENDELHETŐ CSOMAGOK
/

KÜLSŐ OPCIÓK

KÜLSŐ OPCIÓK
/

KÜLSŐ OPCIÓK

KÜLSŐ OPCIÓK

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A rögzített vagy nyitható kivitelben választható panoráma napfénytető még jobb térérzetet biztosít az utastérben. A jármű megjelenését színre fújt vagy kontrasztos fekete tetőlemezzel teheti még látványosabbá.

/
KÜLSŐ OPCIÓK
/
KÜLSŐ OPCIÓK
/
KÜLSŐ OPCIÓK
/

BELSŐ OPCIÓK

BELSŐ OPCIÓK
/
BELSŐ OPCIÓK
/
BELSŐ OPCIÓK
/
DEKORELEMEK

Az ajtón kialakított könyöklő fölötti területre egy sor szépséges dekorelem választható, a rézfonatos karbon felülettől az alumíniumig, a Shadow Aluminiumtól a magas fényű Argento Pinstripe fabetétig. Ezek különböző színárnyalatban rendelve még karakteresebbé tehetik az autó belső terét.

ÜLÉSEK

Különböző ülésmegoldások rendelhetők, 8, 12, 18 vagy 20 irányú motoros állítással, egy sor fejlett funkcionalitással (memória, masszázs, fűtés vagy elülső klimatizálás.) A kényelem mindenek felett.

BELSŐ SZÍNKOMBINÁCIÓK

A belső színvilág kiválasztásával még inkább érvényre juttathatja saját személyes ízlését. Az ülések és a tetőkárpit Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster vagy Acorn árnyalatban rendelhetők.

BELSŐ CSOMAGOK

Válassza a belső luxus csomagot vagy a belső luxus plusz csomagot, és a Range Rover Velar szépséges kidolgozású belső terében még nagyobb kényelem, még stílusosabb megjelenés várja.

TECHNOLÓGIA

A Range Rover Velar a létező legfeljettebb, ösztönösen kezelhető, innovatív technológiák alkalmazásával teszi még inkább örömtelivé, még tartalmasabbá az utazás élményét. A head-up kijelzőtől a Connect Pro rendszerig, a Meridian audiorendszertől az olyan, műszaki tartalmú megoldásokig, mint a síkba simuló kilincsek, a LED világítás vagy a kapacitív kormánykapcsolók.

LAND ROVER FELSZERELÉSEK - TARTOZÉKOK

SZÉNSZÁLAS KÜLSŐ TARTOZÉKOK

Kiváló minőségű szénszálas hátsó légterelő, külső tükörház és oldalsó rácsozat fonott szerkezettel és magas fényű lakkozással: a versenyhangulatú megjelenés mellett tömegmegtakarítást is eredményez.

CSOMAGTARTÓ

A csomagtér kihasználását számos tartozék és kiegészítő segíti. A csomagtéri részen belül is elhelyezhető egy határoló elem, így kétfelé választható a csomagtartó, míg a gumiszőnyeg megóvja a csomagteret a piszkos, nyirkos csomagoktól.

LEENGEDHETŐ OLDALSÓ FELLÉPŐK

Az ötletes és praktikus fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást. A küszöb alatt megbúvó fellépő az ajtó nyitásakor automatikusan előbukkan, illetve távirányítással is előhívható. A fellépő az ajtó csukásakor automatikusan visszacsúszik a helyére.

CLICK AND GO TARTOZÉKCSALÁD

A Click and Go tartozékcsalád olyan többcélú, háttámlán rögzíthető kiegészítőket tartalmaz, amelyeket a második üléssoron utazók használhatnak. A fejtámasz tartóelemei közé rögzíthető, sokoldalú Click and Go tartozékok további kiegészítők segítségével biztonságosan tartják a táblaszámítógépet, a táskákat, vagy az ingeket, zakókat. Minden szerelvény külön megvásárolható. Az alap használaton kívül könnyedén eltávolítható.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL