FORMATERV

KÜLSŐ FORMATERV
/

BELSŐ KIALAKÍTÁS

BELSŐ KIALAKÍTÁS

NYUGODT MENEDÉK

A sportos, emelt üléshelyzettől, head-up kijelzőtől és a dupla 10 colos érintőképernyőtől a külön-külön eltolható kartámaszokig és a konfigurálható hangulatvilágításig minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy kifinomult, modern vezetési élményt kapjunk.

/
FIRST EDITION
/

TECHNOLÓGIA

BEMUTATOTT TECHNOLÓGIA
/
BEMUTATOTT TECHNOLÓGIA
/
BEMUTATOTT TECHNOLÓGIA
/
INFOTAINMENT

A Land Rover új InControl infotainment rendszere, a Touch Pro Duo teljesítményét és megjelenését tekintve egyaránt páratlan technológia. A tájékoztató és szórakoztató tartalmak nagy mennyiségű megjelenítésére képes rendszer a létező legintuitívabb, legfejlettebb technológiákat alkalmazva hozza ki a legtöbbet minden utazásból.

INNOVÁCIÓ

A Range Rover Velar V6-os, illetve négyhengeres Ingenium erőforrásai takarékos, kifinomult és közvetlen vezetési élményt nyújtanak. A könnyű alumínium szerkezetnek köszönhetően a motorokat eleve hosszabb élettartamra terveztük: gyártásuk során több újrahasznosított alapanyagot használtunk fel, használatuk pedig kevesebb károsanyag-kibocsátással és üzemanyag-fogyasztással jár.

KÖZÚTI MENETTELJESÍTMÉNYEK

Magabiztos, komfortos és élvezetes vezethetőség. Az olyan innovációk, mint az adaptív dinamikai rendszer vagy az elektronikus szabályozású légrugózás tökéletesen kisimítják az útegyenetlenségeket, így első osztályú közúti menetdinamikát és rugózási komfortot biztosítanak. A Range Rover Velar vezethetősége dinamikus, közvetlen és határozott, ami magabiztos és kommunikatív kormányozhatóságot eredményez.

TEREPALKALMASSÁG

A Range Rover Velar terepen is magabiztosan közlekedik, köszönhetően az olyan szolgáltatásoknak, mint az alapáras HDC lejtmenetvezérlés vagy a külön megrendelhető Terrain Response 2. A Land Rover intelligens, állandó összkerékhajtási rendszerei (AWD) eközben páratlan alkalmasságot kínálnak, időjárástól és útviszonyoktól függetlenül.

VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A Range Rover Velar opciós vezetőtámogató funkciók sokaságával gondoskodik a minél tökéletesebb vezetési élményről. A létező leginnovatívabb szemléletet, műszaki tartalmat és járműtechnológiákat alkalmazó funkciók segítenek megbirkózni a forgalmi, közúti vagy éjszakai nehézségekkel.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Az igényes üléskárpitok sorában megtalálható a Luxtec és a szintetikus szarvasbőr, a perforált Windsor bőr vagy a prémium szövet és szintetikus szarvasbőr. Klimatizált, memóriás első ülésekkel, illetve fűthető, dönthető hátsó ülésekkel is rendelhető.

MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK
/
MENETTELJESÍTMÉNYEK
/

KÉPESSÉGEK

KÉPESSÉGEK
/
KÉPESSÉGEK
/
KÉPESSÉGEK
/

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG
/

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

PRÉMIUM SZÖVETEK

A Kvadrat világhírű formatervezőivel és kézműves mestereivel együttműködésben létrehozott, tartós gyapjú keverék és szintetikus szarvasbőr szövetek többféle színklombinációban választhatók a bőrkárpit alternatívájaként. A modern, szépséges kidolgozású szövetkárpitok minden modellhez rendelhetők.

/
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
/
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
/
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
/
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
/

BIZTONSÁG

ISOFIX

A Range Rover Velar hátsó ülésein kialakított ISOFIX bekötési pontokkal könnyedén rögzítheti a gyermeküléseket. A rendszer szilárd, megbízható kapcsolatot teremt a gyerekülés és a jármű között, ezzel fokozva a biztonságot.

LÉGZSÁKOK

A Range Rover Velar hat vezető- és utaslégzsákkal védelmezi az utastérben tartózkodókat.

BIZTONSÁGI ÖVEK

A biztonsági övek előfeszítői hirtelen lassulás esetén automatikusan aktiválódnak. A rendszer szorosan az ülésbe szorítja az utast, ezáltal ütközés esetén óvják az Ön és utasai egészségét.

SPORTOS EMELT ÜLÉSMAGASSÁG

A Range Rover Velar sportos emelt ülésmagassága révén magabiztosabban, élvezetesebben vezethető a jármű. A megemelt üléshelyzet jobb kilátást, ezáltal biztonságosabb közlekedést eredményez.

JÁRMŰ RENDSZEREK

A Range Rover Velar olyan ultramodern biztonsági technológiákat alkalmaz, mint a tapadást optimalizáló elektronikus kipörgésgátló, vagy az elektronikus fékerőelosztó, amely az egyes tengelyekre ható fékerő mértékét automatikusan szabályozva gondoskodik a lehető legrövidebb féktávolságról.

VÉSZFÉKRÁSEGÍTÉS

A vészfékrásegítés funkció felismeri, ha a vezető hirtelen, de nem megfelelő erővel fékez. Ilyenkor az ABS szivattyúján keresztül megnöveli a féknyomást, hogy Ön időben megállhasson.

A Range Rover Velar First Edition kizárólagos jellemzőjeként leírt tételek a második vagy azt követő modellévtől csomagban vagy egyedi felszerelésként elérhetők lehetnek.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL