FORMATERV

FIRST EDITION
/

FIRST EDITION

FIRST EDITION

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A Range Rover Velar First Edition utastere a létező legmagasabb színvonalat képviseli. Perforált Windsor bőrkárpitozás Light Oyster/Ebony Alston tetőkárpittal, rézfonatú szénszálas dekorbetétekkel, valamint a B-oszlopokon és belső dekorelemeken elhelyezett First Edition emblémával.

/

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

22" 9 OSZTOTT KÜLLŐS 'STYLE 9007' KERÉKTÁRCSÁK DIAMOND TURNED KIDOLGOZÁSSAL

22” keréktárcsák dinamikus kilenc osztott küllős kivitelben, az ikonikus Land Rover logóval díszítve.

MÁTRIX LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK KARAKTERES NAPPALI VILÁGÍTÁSSAL

A merészen látványos mátrix lézer LED fényszórók a napfényhez közel álló fényviszonyokat teremtenek, ami kiváló megvilágítást biztosít, és pihenteti a szemet. 80 km/óra felett lézeres technológia egészíti ki a távolsági világítást, akár 550 méterre növelve a látótávolságot. A kanyarkövető világítás előre tekintő kamerát alkalmazva ismeri fel a szemből érkező járműveket, és úgy módosítja a távolsági fényt, hogy "árnyékfoltokat" hozzon létre a közeledő járművek körül, így Ön anélkül élvezheti a távolsági világítás előnyeit, hogy elvakítana másokat.

FŰTHETŐ BŐR KORMÁNYKERÉK

Hideg klímájú területeken nagyban javítja a kényelemérzetet a Range Rover Velar First Edition fűthető Windsor bőrkormánya.

20 IRÁNYBAN MOTOROSAN ÁLLÍTHATÓ ÜLÉSEK PERFORÁLT WINDSOR BŐRKÁRPITOZÁSSAL, VEZETŐ- ÉS UTASOLDALI MEMÓRIÁVAL, ELÖL MASSZÁZSFUNKCIÓVAL, HŰTÉSSEL ÉS FŰTÉSSEL

A fényűző Windsor bőrülések a vezető és az utas oldalán 20 irányú motoros állítást, memória és masszázsfunkciót, valamint klimatizálást (elöl), illetve ülésfűtést (hátul) kínálnak.

MERIDIAN SURROUND AUDIORENDSZER INTERAKTÍV VEZETŐTÁJÉKOZTATÓ KIJELZŐVEL

A MeridianTM Signature Surround audiorendszer 1600 Watt teljesítményt, 22 hangszórót és kétcsatornás mélynyomót kínál, amelyeket a TrifieldTM technológia fog egységbe. A 12,3 colos, nagy felbontású interaktív vezetőtájékoztató kijelző elképesztő mennyiségű információ befogadására és megjelenítésére alkalmas, a szórakoztató rendszertől az aktív biztonsági rendszerekig.

HEAD-UP KIJELZŐ

A lehető legkisebb mértékű figyelemelterelést és ezáltal fokozott biztonságot szolgáló, vadonatúj Land Rover head-up kijelző (HUD) teljesen testre szabható, és nagy felbontású grafikus formában jeleníti meg a kulcsfontosságú járműadatokat, így Ön a lehető legkisebb erőfeszítéssel tekintheti meg az információkat. Az új rendszer video megjelenítésére is képes, valamint meg tudja jeleníteni az Infotainment központ információit, pl. az aktuális sebességet, a forgalmi jelzőtábla felismerés funkció adatait, vagy a navigációs utasításokat.

MOTOROK ÁTTEKINTÉSE

Motor
Gyorsulás 0-100 km/óra
másodperc
Végsebesség km/h Forgatónyomaték Nm Urban l/100km
(Velar / R-Dynamic)
Országúti l/100km
(Velar / R-Dynamic)
Vegyes üzeműl/100km
(Velar / R-Dynamic)
CO2-kibocsátás g/km
(Velar / R-Dynamic)
D300 ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
P380 ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Személyes ízlése szerint állítsa össze tökéletes autóját.

LAND ROVER FELSZERELÉSEK - TARTOZÉKOK

Divatos és praktikus kiegészítők, amelyekkel saját ízléséhez alakíthatja autóját.

VISSZA

VÁLASSZON MODELLT

VELAR

A Velar letisztult vonalai, elegáns arányai és a Range Roverre jellemző, összetéveszthetetlen stíluselemei révén mindenhol figyelmet követel magának.

R-DYNAMIC

Kifinomult részleteivel és sportos megjelenésével az R-Dynamic modellek magabiztosságot, egyedi személyiséget sugároznak

Lorem Ipsum

Ebben a korlátozott kiadású Range Rover Velarban a jármű dizájntörténete elevenedik meg.

A Range Rover Velar First Edition kizárólagos jellemzőjeként leírt tételek a második vagy azt követő modellévtől csomagban vagy egyedi felszerelésként elérhetők lehetnek.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL