OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Nem minden opció elérhető minden modellhez. További információkért kérjük, forduljon helyi Land Rover márkakereskedőjéhez.

KÜLSŐ OPCIÓK
/

KÜLSŐ OPCIÓK

KÜLSŐ OPCIÓK

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Az opciós fix vagy nyitható panoráma napfénytető még jobb térérzetet teremt a beltérben, és még a harmadik üléssort is természetes fényben füröszti. Az edzett üveg sötétítésének köszönhetően az utastér soha nem melegszik át túlzott mértékben.

/
KÜLSŐ OPCIÓK
/

RENDELHETŐ CSOMAGOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

TELJES DYNAMIC OPTIKAI CSOMAG

Egyedi első lökhárító kialakítás, 21 vagy 22 Satin Dark Grey könnyűfém keréktárcsa, valamint választhatóan fekete vagy szürke színű, kontrasztos tetőlemez teszi feltűnővé autóját. Az összképet lenyűgöző Narvik Black részletek - egyedi hűtács, szellőzők, Discovery felirat és külső tükörházak - teszik teljessé. Az utastérben a kárpitok kontrasztos mikroszegélye, a Dark Brushed Aluminium vagy Titanium Mesh kidolgozások emelik a háromféle árnyalatban kérhető Windsor bőrkárpit hatását.

/

RENDELHETŐ CSOMAGOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

FEKETE OPTIKAI CSOMAG

A vadonatúj Discovery SE, HSE és HSE Luxury kivitelehez a látványos fekete optikai csomag is megrendelhető. A fekete opciós csomag Narvik Black hűtőrácsot, kerékdob-légbevezetőket és tükörházakat tartalmaz, fekete Discovery felirattal a motorház- és csomagtérfedélen. Modelltől függően 20, 21 vagy 22 colos fényes fekete könnyűfém keréktárcsa is rendelhető.

/

TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Discovery a legmodernebb újításokat, menetteljesítményeket és terepalkalmasságot kínálja, így Ön minden helyzetben maximálisan kiaknázhatja képességeit.

TARTOZÉKOK

CLICK AND GO RENDSZER

A Click and Go rendszer a második üléssoron utazók számára kidolgozott, az első ülések háttámlájára rögzíthető, többcélő tartozék-rendszer. A fejtámasz tartóelemei közé rögzíthető tartozékok további kiegészítők segítségével biztonságosan tartják a táblaszámítógépet, a táskákat, vagy az ingeket, zakókat. A rendszer használaton kívül könnyedén eltávolítható.

CSOMAGTARTÓ

A csomagtér elválasztó rendszer dönthetőségének köszönhetően optimálisan kihasználható a második üléssor funkcionalitása. A csomagtéri részen belül is elhelyezhető egy határoló elem, így kétfelé választható a csomagtartó, míg a gumiszőnyeg megóvja a csomagteret a piszkos, nyirkos csomagoktól.

TELEFONTÖLTŐ

Az iPhone® töltésére és csatlakoztatására szolgáló dokkolóállomás, és a vezeték nélküli telefontöltő pohártartó ** egyaránt a padlókonzoli pohártartóban helyezi el a töltés idejére a telefont. A dokkoló egység a következő készülékekkel kompatibilis: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S és iPhone 5SE.

TETŐCSOMAGTARTÓ

Az exkluzív kialakítású, kontrasztos fekete részletekkel díszített, ezüstszínű alumíniumból készült Land Rover márkájú tetőcsomagtartó akár 61 kilogrammal terhelhető; a biztonságos használatot integrált oldalelemek szavatolják. A praktikus tartozék használatához tetősín, valamint keresztlécek szükségesek.

Az iPhone® az Apple Inc, Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye.

* A legnagyobb vontatható tömeg értéke piactól függően változhat. Ügyeljen arra, hogy mindenkor tartsa be az országában hatályos előírásokat. ** A bölcső a 73 mm-nél nem szélesebb telefonkészülékekkel kompatibilis.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL