FORMATERV

KÜLSŐ FORMATERV
/
BELSŐ FORMATERV
/
BELSŐ FORMATERV
/

SOKOLDALÚSÁG

INTELLIGENS ÜLÉSELRENDEZÉS
/

TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA
/
TECHNOLÓGIA
/
TECHNOLÓGIA
/
INNOVÁCIÓ

A vadonatúj Discovery fejlett, kifinomult és takarékos dízel-, illetve benzinmotorjai lenyűgöző teljesítményt nyújtanak. Az előremutató, 2,0 literes Ingenium motor az első négyhengeres dízelmotor, amelyet teljes méretű Land Rover modellbe beépítettünk.

KÖZÚTI MENETTELJESÍTMÉNYEK

A vadonatúj Discovery modellt úgy terveztük, hogy magabiztos, kényelmes és magával ragadó vezetési élményt kínáljon, így a kilométerek szinte észrevétlenül illannak el. A dinamikus stabilitás-szabályozás és az elektronikus szervokormány (EPAS) különösen kedvező közúti menettulajdonságokat és kiemelkedő rugózási kényelmet biztosítanak.

TEREPALKALMASSÁG

A jármű terepalkalmassága, gázlóképessége (opciós gázlómélység-érzékelővel), valamint egyéb funkciói, mint a Terrain Response 2 rendszer szavatolják, hogy a vadonatúj Discovery soha nem riad vissza a kalandtól, és magabiztosan indul útnak, bármi várjon is rá a látóhatáron túl.

VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A vadonatúj Discovery opciós vezetőtámogató funkciók sokaságával gondoskodik az Ön és utasai minél teljesebb körű védelméről. A létező leginnovatívabb szemléletet, műszaki tartalmat és járműtechnológiákat alkalmazó funkciók segítenek megbirkózni a forgalmi, közúti vagy éjszakai nehézségekkel.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Három üléssorban összesen hét, teljes értékű férőhelyével, rugalmasan átrendezhető üléseivel, valamint opciós fűtő, hűtő és masszázsfunkcióival a vadonatúj Discovery intelligensen kialakított belső terében mindig jut hely a pihenésnek.

INFOTAINMENT

A létező legmagasabb szintű szórakoztatást, csatlakoztatást és tájékoztatást a legmodernebb infotainment technológiák alkalmazása szavatolja. A Meridian™ audiorendszerek választékától kedzve az olyan innovatív megoldásokon át, mint az InControl Touch Pro, egészen az opciós hátsó üléssori szórakoztató rendszerig minden a rendelkezésére áll.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
/
KÉNYELEM
/
KÉNYELEM
/
KÉNYELEM
/
KÉNYELEM
/

A képeken HSE Luxury felszereltségű modell látható

KÉPESSÉGEK

KÉPESSÉGEK
/
KÉPESSÉGEK
/

SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

SÜKETSZOBA

A Land Rover süketszobájában uralkodó semleges hangzás segítségével a legkülönfélébb frekvenciáknak és rezgéseknek tesszük ki a járművet, így a vadonatúj Discovery minden helyzetben kifinomult hangzással örvendezteti utasait.

SZÉLSEBESSÉG

A klímakamrában a világ legkíméletlenebb szélviharait is képesek vagyunk reprodukálni - hiszen a vadonatúj Discovery-nek mindenütt helyt kell állnia. A feltétel nélküli megbízhatóság eléréséhez minden rendszert el kell juttatni képességei végső határaira.

SZÉLSŐSÉGES HŐMÉRSÉKLETEK

Járműveink valós körülmények között és klímakamráinkban is vizsgáznak: mínusz 40°C-ig dermesztjük őket, majd 50°C-os hőségben aszalódnak. így aztán a világ legtávolabbi tájain is kényelmes, megbízható társai lesznek utasaiknak.

TEREPKÉPESSÉGEK

A svédországi Arjeplog jég borította tesztpályáitől Dubaj kíméletlen homoksivatagjaiig vizsgáljuk, hogy minden egyes típusunk megfeleljen a Land Rover legendás terepalkalmassára vonatkozó elvárásoknak.

MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK
/
MENETTELJESÍTMÉNYEK
/

FENNTARTHATÓSÁG

FENNTARTHATÓSÁG
/

* A WhiteFire® az Unwired Technology LLC bejegyzett védjegye; azt a Land Rover engedéllyel használja. **Az iPad és az iPhone az Apple Inc, Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye. †Kizárólag a Terrain Response 2 rendszerrel együtt elérhető.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL