FORMATERV

KÜLSŐ
/

BELSŐ

BELSŐ

KIFINOMULT KIVITELEZÉS

A beltérben a legnemesebb Windsor bőrkárpittal találkozunk, háromféle jellegzetes tónusban. Az utastér minden pontján szemet gyönyörködtető részletek várnak. Ott vannak például a függőleges díszítőelemek, amelyek három különböző irányban csiszolt alumíniumból készültek. Kizárólag a vadonatúj Discovery First Edition modellhez elérhető az a Cartography díszítőelem, amely a Discovery útját ábrázoló térképen jeleníti meg azokat a nagy-britanniai helyszíneket, ahol az autót tervezték és építették, Gaydontól Solihullig, Londontól Halewoodig.

/

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

21 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Az alapkivitelben kínált, karakteres 21 colos könnyűfém keréktárcsák a Namib Orange fényezésű modelleken fényes fekete, míg a Silicon Silver és Farallon Black festésű típusokon ezüst kivitelt kapnak. A még sportosabb megjelenésről gondoskodnak a külön megrendelhető 22 colos könnyűfém keréktárcsák.

INCONTROL TOUCH PRO

Az InControl Touch Pro infotainment rendszer a vadonatúj Discovery csatlakozási, szórakoztatási és kezelőközpontja. A könnyen kezelhető 10 colos érintőképernyőn keresztül ösztönösen kezelheti a térképeket, zenei fájljait vagy a fedélzeti beállításokat.

INTELLIGENS ÜLÉSDÖNTÉS

A vadonatúj Discovery First Edition három sornyi bőrülése intelligens ülésdöntés funkciót kínál, amelynek köszönhetően a második és harmadik sori ülések a raktérben elhelyezett kapcsolókról, a fő érintőképernyőről, vagy akár az okostelefonra telepített applikáció segítségével is átkonfigurálhatók.

MERIDIANTM DIGITÁLIS SURROUND AUDIORENDSZER

A Land Rover a nagyteljesítményű audiotechnológiák terén világelső MeridianTM-nal közösen fejlesztette ki 825 watt teljesítményű, 14 hangszórós (+ kétcsatornás mélynyomó) digitális surround audiorendszerét.

INCONTROL NAVIGATION PRO RENDSZER

Amint közelednek úti céljához, az InControl Touch Pro Navigation navigációs rendszer adatbázisából közeli parkolóhelyet javasol: elég egy kattintás, és a rendszer máris hozzáadta a parkolót az útvonalhoz.

TERRAIN RESPONSE 2

A Terrain Response 2 rendszer felügyeli a menetviszonyokat, és azok függvényében automatikusan aktiválja a terephez és a helyzethez optimális motor- és egyéb beállításokat.

MOTOROK ÁTTEKINTÉSE

Motor Gyorsulás 0-100 km/óra
másodperc
Végsebesség km/óra Nyomaték Nm Városil/100km
Országúti, l/100km (mpg) Vegyes üzemű, l/100km (mpg) CO2 kibocsátás g/km
Td6 DÍZEL AUTOMATA (4WD) 3.0 literes dízelmotor (258 LE)ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT 8.1 (7.7) 209 (130) 600 8.3 (34.0) 6.5 (43.5) 7.2 (39.2) 189


* Hivatalosan nem megerősített, előzetes adatok.

TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Discovery a legmodernebb újításokat, menetteljesítményeket és terepalkalmasságot kínálja, így Ön minden helyzetben maximálisan kiaknázhatja képességeit.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

A vadonatúj Discovery-hez választható divatos és praktikus kiegészítők nem csupán robusztusak és sokoldalúak, de arra is alkalmasak, hogy tökéletesen saját ízléséhez alakítsa autóját.

VISSZA

VÁLASSZON MODELLT

A VADONATÚJ DISCOVERY

Minden idők legsokoldalúbb szabadidőjárműve

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL