OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

ALAKÍTSA AUTÓJÁT EGYEDIVÉ

A jármű különleges és modern megjelenését kiegészítik a nagy körültekintéssel készített formatervezési elemek, amelyek jellegzetes karaktert kölcsönöznek Range Roverének. A specifikációban megadhatja azokat az egyedi jellemzőket, amelyekkel saját ízlésére alakíthatja Range Roverét.

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

PÁRATLAN A MAGA NEMÉBEN TETŐTŐL TALPIG

Range Rovere egyedi külső megjelenését kihangsúlyozhatja kontrasztos tetőszín választásával, saját ízléséhez igazítva járművét. Két opció közül választhat; a Santorini Black és az Indus Silver; ezek bármelyike jelentősen kiemeli a jármű áramvonalas és elegáns külső megjelenését.

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

LEGYEN VILÁGOSSÁG

A teljes méretű panorámatető lehetővé teszi, hogy a természetes fény elárassza az utasfülkét. Opcióként a hátsó ablak válaszható sötétített üvegezéssel, biztosítva a privát szféra védelmét és a kellemes hőmérséklet fenntartását a jármű belsejében. A járművön kívül a xenon fényszórók nagy erejű fénnyel árasztják el az utat a jármű előtt. Két stílus közül lehet választani: Xenon fényszórók LED-es helyzetfénnyel vagy adaptív xenonlámpák LED-es helyzetfénnyel — mindkettő opcióként felszerelhető intelligens fényszóró asszisztenssel (AHBA).

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

JELLEGZETES KERÉKTÁRCSÁK

A Land Rover mindig kínosan ügyel a részletekre. Éppen ezért még a jármű könnyűfém keréktárcsáit is úgy tervezték, hogy azok növeljék a hatékonyságot. A konstrukció olyan küllőket tartalmaz, amelyek aerodinamikai kialakításuk révén a levegőt hasítva kevesebb energiát igényelnek a mozgás fenntartásához. A különböző stílusú keréktárcsák széles választéka kapható; mindegyiket úgy tervezték, hogy kiegészítsék a jármű időtlen külső megjelenését.

/

A BELSŐ TÉR OPCIÓI

MASSZÁS MENETKÖZBEN

Az elképzelhető legnagyobb fényűzés érdekében az opcióként kapható Rear Executive Class hátsó ülések kimagaslóan jó kényelmet és komfortot biztosítanak két különálló hátsó üléssel és a teljesen megnagyobbított középkonzollal, amely a legfinomabb betétekkel van borítva. Az ülés kifinomult memóriarendszerrel rendelkezik, elektromosan dönthető és három üzemmódban használható masszázs-funkciót is biztosít.

INTUITÍV VEZETÉS

A Range Rover vezetése egyet jelent a könnyed elegancia élményével. A legmegerőltetőbb és legzordabb terepektől kezdve a városi csúcsforgalomig bezárólag ez az autó pihentető, intuitív és hatékony autózást garantál.

EGYÉNRE SZABOTT KLÍMASZABÁLYOZÁS

A négyzónás klímaszabályozó rendszer révén a gépkocsivezető, az első utas és a második üléssor mindkét oldalán helyet foglaló utasok külön szabályozhatják a légkondicionáló berendezést.

DUAL VIEW KIJELZŐVEL RENDELKEZŐ ÉRINTŐKÉPERNYŐ
p>A műszerfal legfontosabb eleme a nagyfelbontású 8 collos érintőképernyő, amely kapható Dual View kijelző rendszerrel. A rendszer segítségével a gépkocsivezető és az utas egymástól teljesen független képernyőtartalmakat nézhet; például a gépkocsivezető használhatja a navigációs rendszert, miközben az első ülésen helyet foglaló utas DVD-t vagy TV-t néz. A készlet tartalmaz egy WhiteFire® vezeték nélküli digitális fejhallgatót.
A WhiteFire ® az Unwired Technology LLC bejegyzett márkaneve; az ilyen márkaneveket a Land Rover licenc alapján használja.

KÜLSŐ KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK

KÜLSŐ KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK

BLACK DESIGN CSOMAG

A Black Design csomaggal a jármű külső megjelenésében a hűtőrácstól kezdve a két Black finish keréktárcsáig bezárólag minden részletében tökéletesen követi a modern, és egyedi külsőt, hangsúlyozva annak egyedi jellegét. A Black Design csomag jellegzetesebb külső megjelenést kölcsönöz a Santorini Black külső borítással, a légbefúvó lemezeivel és az első lökhárító Santorini Gloss Black bevonatával, valamint a motorháztetőn és a csomagtérajtón elhelyezett Rover felirattal . E formatervezési elemmel további kiegészítésként fekete kerékanyával rendelkező, fekete bevonatú, 21 és 22 collos keréktárcsák választéka kapható.

KÜLSŐ KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK

KÜLSŐ KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK

DARK ATLAS CSOMAG

Fokozza autójának már amúgy is hatásos külső megjelenését a Dark Atlas külső csomaggal, amely Dark Atlas színével kihangsúlyozza a hűtőrács-keretet, a légbefúvó lemezeit, továbbá az első és a hátsó lökhárítót.

/

TECHNOLÓGIA

HEAD UP KIJELZŐ

Az új lézer-bázisú Head Up kijelző a jármű kiválasztott adatait a szélvédőre vetíti a vezető szemmagasságában, aki így gyorsan és könnyen hozzáférhet a vezetés során fontos információkhoz.

TISZTA LÁTÁS KÖRÖS-KÖRÜL

Az ultramodern 360°-os kamerarendszer négy digitális kamerával működik, és biztosítja a majdnem 360°-os nézetet az érintőképernyőn.

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Az adaptív sebességtartó automatika (ACC) opcióként rendelhető rendszer, amely segít tartani az előzetesen beállított követési távolságot az elöl haladó járműhöz képest, még akkor is, ha az változtatja sebességét. A torlódásfigyelő rendszer tovább bővíti az adaptív sebességtartó automatika funkcióit. Teljesen lefékezi a járművet, amennyiben a forgalmi helyzet úgy kívánja.

EGYSZERŰBB PARKOLÁS

A parkolóhely kiválasztásától kezdve, a párhuzamos parkolás, a parkolóhelyről való kiállás és a merőleges parkolás végrehajtásáig soha nem látott módon megkönnyíti a parkolást szűk helyen.

SZÓRAKOZTATÁS

SZÓRAKOZTATÁS

A DALLAMOK SZABAD ÁRAMLÁSA A MERIDIAN HANGRENDSZERÉBEN

A Meridian audio technológia elképesztő hangminőséget biztosít. A Meridian Signature Reference audio rendszer szériájának legjobb terméke 29 hangszórójával kitölti az észlelési teret a fülkében, és élethű háromdimenziós zenehallgatási élményt biztosít. (A Meridian a Meridian Audio Ltd bejegyzett márkaneve).

SZÓRAKOZTATÁS

SZÓRAKOZTATÁS

BIZTOSÍTSA UTASAI FOLYAMATOS SZÓRAKOZTATÁSÁT

A hátsó multimédia rendszer révén az utasok DVD-t nézhetnek vagy videojátékokat játszhatnak tetszés szerint választható 8 vagy 10,2 collos videóképernyőkön. A Dual View képernyő segítségével pedig a járművezető és az első utas teljesen eltérő tartalmakat nézhet az érintőképernyő kijelzőjén.

/

BIZTONSÁG

BELSŐTÉR VÉDELEM

A belsőtérvédelemmel kiegészített riasztórendszer emelésérzékelőt és saját akkumulátoros szirénát is magában foglal az alapfunkciókon felül. A jármű megemelésekor a riasztó aktíválódik. A rendszer tartalmazza a magas biztonsági szintű zárszerkezeteket is.

AUTOMATIKUS ZÁRNYITÁS

A kulcs nélküli nyitás funkciónak köszönhetően gyorsan és biztonságosan beszállhat a járműbe, anélkül, hogy keresgélnie kellene a kulcsokat táskájában vagy zsebében.

FINOMAN ZÁRÓDÓ AJTÓK

Nem kell becsapnia az ajtót annak becsukásához. Ennek a funkciónak köszönhetően az ajtó biztonságosan bezáródik, ugyanakkor a záródást nem kíséri kellemetlen zaj.

ÚGY TERVEZTÉK, HOGY LÁSSA AZT, AMI ESETLEG ELKERÜLI AZ ÖN FIGYELMÉT

A jármű hátsó sárvédőibe épített radarérzékelők segítségével az opcióként kapható keresztirányú forgalom érzékelő rendszer figyelmezteti a járművezetőt a potenciális ütközés veszélyére a tolatási manőverek közben, észlelve a bármely oldalról közeledő járműveket. Még biztonásgos "ütközésig hátralévő idővel" (3 mp-en vagy annál rövidebb időn belüli ütközés) rendelkező jármű észlelésekor a rendszer figyelmezteti a járművezetőt.

KÉNYELEM

KÉNYELEM

Elektromos csomagtérajtó-nyitás érzékelő a lökhárító alatt

A csomagtérajtó nyitásának és zárásának lehetősége kibővült. A lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó révén a járművezető a gépkocsi hátsó lökhárítójánál oldalról úgy működtetheti a csomagtérajtót (nyithatja és zárhatja mind a felső, mint pedig az alsó csomagtérajtót), hogy fizikailag nem kell hozzáérnie sem a járműhöz, sem pedig a kulcshoz. És mivel a rendszer kompatibilis a különböző vontatási megoldásokkal, ezért a legkisebb erőfeszítéssel megbirkózhatunk a legnehezebb szituációkkal is.

KÉNYELEM

KÉNYELEM

AUTOMATIKUS BESZÁLLÓ MAGASSÁG

Az új Automatic Access Height funkcióval a jármű automatikusan leereszkedik megkönnyítve a beszállást és a kiszállást. Bármilyen eseményről is legyen szó, a stílusos megérkezés soha nem volt ilyen egyszerű.

KÉNYELEM

KÉNYELEM

TÁVVEZÉRELHETŐ ÁLLÓ HELYZETI FŰTÉS

E praktikus és kényelmes funkció segítségével előre a magasabb hőfokra fűthetjük, vagy akár szellőztethetjük gépjárművünket a távirányító segítségével, vagy akár 7 napra előre időzítve a melegítés időpontját. Teljesen mindegy, hogy mindennapi használatról vagy egy 16 nappal későbbi egyszeri alkalomról van-e szó, az utastér ideális hőmérséklete előzetesen programozható.

/

TARTOZÉKOK

BELTÉRI TARTOZÉKOK

Bármikor beszerezhet autójához a Range Rover által jóváhagyott tartozékokat, a prémium szövetszőnyegtől kezdve a személyre szabott küszöb díszlécekig bezárólag, tetszése szerinti környezetet alkotva.

KERÉKTÁRCSÁK ÉS TARTOZÉKOK

Alakítsa egyedivé Range Roverének külső megjelenését számos különböző stílusú, méretű és felületi kidolgozású könnyűfém keréktárcsával. Fokozza tovább a hatást stílusos szelepsapkákkal.

TEHERSZÁLLÍTÁS ÉS VONTATÁS

Válasszon speciális szállítási tartozékokat, beleértve a tetőcsomagtartókat is, hogy Range Roverét életstílusához igazítsa és optimalizálja annak vontatási képességét a megfelelő felszerelés kiválasztásával.

KÜLSŐ TARTOZÉKOK

Fokozza járművének külső szépségét tartozékok széles skálájával, az oldalsó fellépőktől és védőcsövektől kezdve a rozsdamentes acélból készült első és hátsó alsó védőlemezekig bezárólag.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL