OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

TEGYE EGYEDIVÉ

A Range Rover Sport modellt úgy tervezték és építették meg, hogy megfeleljen a jelenkor követelményeinek. Teljesen mindegy, hogy otthon, a városban vagy az Isten háta mögött használja az autót avagy az országúton halad vele. A koncepció és a megvalósítás mindenképpen tökéletes. Azok az egyéni jellemzők pedig, amelyeket megadhat a megvásárolni kívánt autó specifikációjában, segítenek tovább fokozni az egyediség érzését.

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE

Kontraszttető színének kiválasztásával még egyedibbé alakíthatja Range Rover Sport járművét. Három színválaszték érhető el; Corris Grey, Santorini Black és Indus Silver; ezek mindegyike nagyszerűen kiegészíti a jármű sportos, erőteljes megjelenését.

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

LEGYEN VILÁGOSSÁG

A teljes méretű panorámatető lehetővé teszi, hogy a természetes fény elárassza az utasfülkét. Opcióként a hátsó ablak válaszható sötétített üvegezéssel, biztosítva a privátszféra védelmét és a kellemes hőmérséklet fenntartását a jármű belsejében. A járművön kívül a xenon fényszórók nagy erejű fénnyel árasztják el az utat a jármű előtt. Két stílus közül lehet választani: Xenon fényszórók LED-es helyzetfénnyel vagy adaptív xenonlámpák LED-es helyzetfénnyel — mindkettő opcióként választható intelligens fényszóró asszisztenssel. (AHBA).

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

JELLEGZETES JÁRMŰVEK. JELLEGZETES KERÉKTÁRCSÁK

A Range Rover Sport a valaha létezett legagilisebb, legdinamikusabb és legközvetlenebb Land Rover; számos különböző hozzáillő keréktárcsával kerül forgalomba. Az exkluzív premium keréktárcsák számos különböző felületi megmunkálással és anyag felhasználásával kaphatók, beleértve a kovácsolt alumíniumot is. A keréktárcsák 20, 21 és 22 collos méretben kaphatók. Ezáltal létrehozhat egy, az Ön személyes preferenciáit kifejező autót.

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

A KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS OPCIÓK

SIMA ÉS REJTETT

A Stealth csomag még jellegzetesebb külsőt kölcsönöz a Satin Black külső kidolgozással, a nem fényvisszaverő felülettel rendelkező automatikusan tompított fényszórókkal és a Satin felületi megmunkálású, 21 és 22 collos, Satin Black kerékanyákkal ellátott keréktárcsákkal.

/

BELSŐ TÉR OPCIÓI

MASSZÁS MENETKÖZBEN

A vezető és az utas tökéletes kényelme érdekében az Oxford bőr borítású 20 irányban állítható elektromos első ülések képesek megjegyezni az Önök preferált beállításait és öt masszásprogramot biztosítanak.

KÉNYELEM HIDEG ÉGHAJLATON

Hideg és fagyos körülmények között a vezetés kényelmesebb a bőr bevonatú fűtött kormánykerékkel.

SZEMÉLYES KLÍMASZABÁLYOZÓ

A négyzónás klímaszabályozó rendszer révén a gépkocsivezető, az első utas és a második üléssor mindkét oldalán helyet foglaló utas külön szabályozhatja a légkondicionáló berendezést.

KOMFORT MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Válasszon szellőztethető első és hátsó üléseket a szélsőséges időjárási helyzetek kezelésére, hűtést alkalmazva a forró, párás napokon és barátságos meleget biztosítva a fagyos reggeleken.

CSOMAG-OPCIÓK

CSOMAG-OPCIÓK

FELJAVÍTOTT TEREPJÁRÓ-KÉPESSÉG

A Terepjáró csomag új szintre emeli a jármű terepjáró képességét; magában foglalja a Terrain Response 2 funkciót, egy kétsebességes osztóművet és az Adaptive Dynamics funkciót.

CSOMAG-OPCIÓK

CSOMAG-OPCIÓK

DINAMIKUS TELJESÍTMÉNY AZ ORSZÁGÚTON ÉS TEREPEN

Fokozza a Range Rover Sport már amúgy is lenyűgöző országúti és terepteljesítményét az országúti/ terepcsomaggal, amely magában foglalja a kétfokozatú osztóművet, valamint az Adaptive Dynamics és a Dynamic Respons funkciót dinamikus üzemmóddal és nyomaték vektorszabályozással.

/

TECHNOLÓGIA

HEAD UP KIJELZŐ

A kényelmesen használható új lézer-bázisú Head Up kijelző a jármű kiválasztott adatait a szélvédőre vetíti a vezető szemmagasságában, aki így gyorsan és könnyen hozzáférhet az információkhoz.

TISZTA LÁTÁS MINDEN IRÁNYBA

A 360°-os kamerarendszer öt digitális kamerával működik, amelyeket körültekintően helyeztek el a jármű körül, biztosítva a majdnem 360°-os nézetet az érintőképernyőn.

FIGYELMEZTETÉS SÁVELHAGYÁSRA ÉS SEBESSÉGKORLÁTOZÁSRA

A sebesség-korlátozási figyelmeztetések megjelenítik az út során hamarosan életbe lépő sebességkorlátozásokat, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer pedig rezegteti a kormánykereket, figyelmezteve Önt, ha irányjelzés nélkül kisodródna az adott forgalmi sávból.

EGYSZERŰBB A PARKOLÁS

A parkolóhely kiválasztásától kezdve a pontos be- és kihajtásig bezárólag a párhuzamos parkolás, a parkolóhelyről való kiállás és a merőleges parkolás funkciók soha nem látott módon megkönnyítik a parkolást szűk helyen.

SZÓRAKOZTATÁS

SZÓRAKOZTATÁS

A DALLAMOK SZABAD ÁRAMLÁSA A MERIDIAN HANGRENDSZERÉBEN

A Meridian audio technológia elképesztő hangminőséget biztosít. A széria csúcsát a Meridian audio rendszer alkotja 23 hangszóróval, kiterjesztve a tér érzését a fülkében és élethű háromdimenziós zenehallgatási élményt biztosítva. (A Meridian a Meridian Audio Ltd bejegyzett márkaneve).

SZÓRAKOZTATÁS

SZÓRAKOZTATÁS

BIZTOSÍTSA UTASAI FOLYAMATOS SZÓRAKOZTATÁSÁT

A Hátsó szórakoztató rendszer 8 vagy 10,2 collos videó képernyőkkel és digitális audio rádió műsorszórással gondoskodik a hátsó utasok szórakoztatásáról. A Dual View képernyő segítségével pedig a járművezető és az első utas teljesen eltérő tartalmakat nézhet az érintőképernyő kijelzőjén.

/

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

KÉZMOZDULATTAL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ

A csomagtérajtó nyitásának és zárásának vezérlési funkcióját most továbbfejlesztettük az új, kézmozdulattal nyitható csomagtérajtó technológiával. A kézmozdulattal nyitható csomagtérajtó funkció révén a járművezető a járdaszegély felőli oldalról úgy működtetheti a csomagtérajtót, hogy fizikailag nem kell hozzáérnie sem a járműhöz, sem pedig a kulcszsebhez. És mivel a rendszer kompatibilis a különböző vontatási megoldásokkal, ezért problémák nélkül megbirkózhatunk a legnehezebb szituációkkal is.

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

HOMELINK

A Homelink rendszer univerzális jeladó, amely a belső visszapillantó tükör aljára van felszerelve. Ez a jeladó beprogramozható akár három otthoni vagy irodai vezeték nélküli rendszer (pl. garázskapu, automata kapu vagy biztonsági világítás) vezérlésére. Így tehát, egyetlen készülékkel helyettesítve az egyes rendszerekhez általában szükséges külön távirányítókat, a járművezetőnek többé nem kell keresgélnie az autó belsejében a megfelelő távkapcsolót.

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

TÁVVEZÉRELHETŐ ÁLLÓHELYZETI FŰTÉS

E praktikus és kényelmes funkció segítségével előre felmelegíthetjük vagy lehűthetjük a Range Rover Sportot a távirányítóval és egy 7 napos időzítővel. Teljesen mindegy, hogy mindennapi használatról vagy egy 16 nappal későbbi egyszeri alkalomról van-e szó, az ideális utastér hőmérséklet előzetesen beállítható.

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

AUTOMATIKUS BESZÁLLÓ MAGASSÁG

Az új Automatic Access Height funkcióval a jármű nagy precizitással leereszthető, megkönnyítve a beszállást és a kiszállást megálláskor A stílusos megérkezés soha nem volt ilyen könnyű.

/

STÍLUSOS KIEGÉSZÍTŐK

Szeretne egyéni jellemzőket kölcsönözni Range Rover Sport autójának? Valamilyen praktikus funkcióval? Egy csipet modern stílussal? Nézze át az alábbi stílus-kollekciónk tartozékait.

ÉLETSTÍLUS KIEGÉSZÍTŐK

Szerelje fel Range Rover Sport autóját ezekkel a drámai elemekkel és gyakorlatias fém tartozékokkal, saját ízlése szerint alakítva autóját.

TÚRÁZÁS

Szeretné felfedezni hazáját? Kontinenseket akar átszelni? Készüljön fel a kalandra a poggyásztárolásra, vontatásra és sok más célra szolgáló fontos felszereléseink széles skálájával.

SPORTOLÁS

Hozza létre az elképzelhető legjobb sport-szabadidőautót e strapabíró kiegészítők felhasználásával. Ha Ön kerékpáros, hullámlovas, hajós vagy a lovassportban érdekelt, akkor ezt a tartozékkészletet Önnek találták ki.

SZABADIDŐS PROGRAMOK

Védje Range Rover Sport autóját a kőfelverődésektől és a felcsapódó sártól, továbbá a sáros cipőktől és a piszkos állatmancsoktól. Bármilyen természeti eseményre felkészülhet ezekkel a tartozékokkal.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL