OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

KÜLSŐ MEGJELENÉS OPCIÓK

KÜLSŐ MEGJELENÉS OPCIÓK

MÉG FELTŰNŐBB EFFEKTUS

Alakítsa Range Rover Evoque autóját valóban a saját ízlése szerint. Hangsúlyozza ki a tetőt a rendelkezésre álló 13 szín egyikével, kiegészítve a karosszéria színét vagy kontrasztosan kiemelve a tetőt. Válasszon számos különböző méretben és kivitelben kapható, ezüst vagy fekete színű könnyűfém keréktárcsákat és növelje autójának eleganciáját az opcióként kapható LED fényszórókkal.

/

CSOMAG OPCIÓK

CSOMAG OPCIÓK

ALAKÍTSA AUTÓJÁT EGYEDIVÉ

A Black Design csomag kiemeli a jármű külső megjelenését, a Járművezető asszisztencia csomag pedig megkönnyíti a parkolást; a Téli csomag biztosítja a szélvédő, a szélvédőmosók, az ülések és a kormánykerék fűtését, garantálva a komfortot és a kényelmet télen. A jármű még egyénibbé formálása érdekében válasza az Önnek leginkább megfelelő csomagokat.

/

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

TEGYE KÖNNYEBBÉ ÉLETÉT

Három funkció, amelyeket biztosan élvezni fog: Az Elektromos csomagtérajtó kéz használata nélküli nyitás funkcióval minimális erőfeszítéssel biztosítja a csomagtérajtó nyitását. A masszázs opció fokozza az első ülés kényelmét, az InControl Remote Premium funkció pedig lehetővé teszi az utastér hőmérsékletének előzetes beállítását.

/

STÍLUSOS KIEGÉSZÍTŐK

STÍLUS

Szerelje fel Range Rover Evoque autóját ezekkel a stílusos elemekkel és gyakorlatias tartozékokkal, saját ízlése szerint alakítva autóját.

TÚRÁZÁS

Szeretné felfedezni hazáját? Kontinenseket akar átszelni? Készüljön fel a kalandra a poggyásztárolásra, vontatásra és sok más célra szolgáló fontos kiegészítőink széles választékával.

SPORTOLÁS

Hozza létre az elképzelhető legjobb sport-szabadidőautót e strapabíró kiegészítők felhasználásával. Ha Ön kerékpáros, hullámlovas, hajós vagy a lovassportban érdekelt, akkor ezt a tartozékkollekciót Önnek találták ki.

SZABADIDŐS PROGRAMOK

Védje Range Rover Evoque autóját a kőfelverődésektől és a felcsapódó sártól, továbbá a sáros cipőktől és a piszkos állatmancsoktól. Bármilyen természeti eseményre felkészülhet ezekkel a tartozékokkal.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL