A Range Rover Evoque Convertible igazi négyévszakos kabrió. Az előre mutató formatervezés és a világszínvonalú műszaki tartalom egyedülálló találkozásának köszönhetően vadonatúj dimenzióval gazdagodott, egyben még vonzóbbá, még kívánatosabbá vált a Range Rover Evoque.

GERRY MCGOVERN LAND ROVER VEZETŐ FORMATERVEZŐ ÉS KREATÍV IGAZGATÓ
Z-HAJTÁSÚ TETŐRENDSZER

Az Evoque Convertible tetőrendszere egyetlen gombnyomásra beengedi az utastérbe a külvilágot. A tető 48 km/óra sebességig mozgás közben is működtethető.

FELVILÁGOSULT FORMATERV

Az opciós adaptív teljes LED-es fényszórók remekül harmonizálnak az autó formai elemeivel, karakteres megjelenésükhöz fokozott fénykibocsátás társul.

ÖSSZHANGBAN ÖNNEL

Az InControl Touch Pro infotainment rendszer 10 colos képátlójú érintőképernyője alapfelszerelés. A személyre szabható nyitóképernyőn keresztül ösztönösen kezelheti a rendszert, és könnyedén hozzáférhet kedvenc funkcióihoz.

HAMISÍTATLAN LAND ROVER

Magabiztosan mozog minden terepen. Egy kabrió, amely minden évszakból kihozza a legszebbet.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS
/

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

TÖKÉLETESÍTETT BELSŐ TÉR

A nyitható tetejű szabadidőjármű izgalmát még erőteljesebbé teszi a jármű teljes értékű négyszemélyes kialakítása. Az első üléseken a legmodernebb technológiák, így az opciós klimatizálás biztosítja a felülmúlhatatlanul pihentető és kényelmes utazást. A belső tér letisztult, ipari vonalaival kiválóan harmonizálnak a mindenütt alkalmazott prémium anyagok, opcióként Oxford bőrkárpitozás is rendelhető.

/

TEREPALKALMASSÁG

TEREPALKALMASSÁG

TEREPALKALMASSÁG

TEREPEN IS A LEGJOBB FORMÁBAN

Az olyan ultramodern technológiáknak köszönhetően, mint a Terrain Response vagy a külön megrendelhető All-Terrain Progress Control az Evoque Convertible az időjárási és terepviszonyoktól függetlenül mindig magabiztosan, stabilan vezethető. Ezeket a technológiákat egészíti ki az opciós Wade Sensing gázlóérzékelő funkció, amely szenzorok segítségével valós időben tájékoztatja a vezetőt a vízmélységről.

/

ALAPVETŐ JELLEMZŐK

Ismerje meg az Evoque Convertible számtalan meglepő funkcióját.

FORMATERVEZÉS

Lenyűgöző vonalaival és izmos vállával a Range Rover Evoque Convertible a stílusosság és a modern városi élet szinonimája.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
TEREPALKALMASSÁG

Az olyan innovatív tereptechnológiáknak köszönhetően, mint a Terrain Response, a Range Rover Evoque Convertible a legigényesebb elvárásoknak is megfelel, bármilyen terepen vezessen is útja.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
MOTOROK

A Land Rover könnyű alumínium szerkezetű, négyhengeres benzin- és dízelmotorjai napjaink legtakarékosabb, legnagyobb teljesítményű erőforrásai közé tartoznak.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
INFOTAINMENT

Az InControl Touch Pro rendszer olyan ultramodern infotainment rendszer, amely új szintre emeli a fedélzeti technológiák fogalmát.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
VEZETŐTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

A Range Rover Evoque Convertible egy sor innovatív vezetőtámogató technológiával teszi élvezetesebbé a mindennapi utazást.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
BIZTONSÁG

A Range Rover Evoque Convertible fejlett bizitonsági technológiáinak köszönhetően minden utazás ugyanolyan biztonságos, mint amilyen kényelmes.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
Z-HAJTÁSÚ TETŐ

A hangszigetelt tető mindössze 18 másodperc alatt teljesen összehajtható, akár 48 km/óra sebességgel haladva.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ
ÖSSZES SZOLGÁLTATÁS

A Range Rover Evoque Convertible új mércét állít a dizájn, a fényűzés, a funkcionalitás és a menetkényelem terén.

TOVÁBB A VIDEÓKHOZ

MŰSZAKI ADATOK

HOSSZ

437.0 cm

Szélesség 208.5cm, magasság 160.9cm.

HÁTSÓ FEJTÉR

96.5cm

Üléstől a lehajtott tetőig mérve. Akár a kabriózás élményének hódol, akár zárt tetővel utazik, minden utas kiemelkedő kényelemben részesül.

FORDULÓLÖR

11.3 m

Padkától padkáig. Az Evoque Convertible kormánya ütközéstől ütközésig 2,31-et fordul, azaz az autó minden helyzetben kiemelkedően jól manőverezhető.

FOGYASZTÁS(VEGYES)

5.7 l/100km

TD4 motorral (vegyes ciklus szerint.) A háromféle benzines és dízel erőforrás közül válassza azt, amelyik leginkább megfelel személyes igényeinek.

RANGE ROVER EVOQUE

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL