Más Range Rover járműveknél soha nem látott feltűnő fejlődés – azonban még mindig elmondhatjuk, hogy ez egy Range Rover.

Gerry McGovern A Land Rover formatervezési és kreatív igazgatója.
ALAKÍTSA SZEMÉLYRE SZABOTTÁ

A Range Rover Evoque számos lehetőséget kínál járműve egyedivé formálására. Igazítsa az autót saját stílusához, színek és opciók széles skálájából választva.

JELLEGZETES MEGJELENÉS FORMATERVEZÉSI BRAVÚR ÁLTAL

A modern formatervezés és az egyedülálló sziluett garantálja, hogy autója a városban is a figyelem középpontjába kerül.

KÉNYELEMRE TEREMTETT MODERN BELSŐ TÉR

Duplaszegélyes bőr, továbbá alumínium és fabetétek széles választéka segít megteremteni az ideális teret. Az első ülésekhez rendelkezésre áll a masszás funkció és a szellőztetés, a továbbfejlesztett hangulatvilágítás pedig különleges belső hangulatot teremt.

TÖBB CSUPÁN EGY CSINOS ARCNÁL

A nagy erőpróbát jelentő feltételek mellett is jó teljesítményre képes Range Rover Evoque maximális magabiztossággal birkózik meg minden tereppel és időjárással, ugyanakkor a 150 LE kézi sebességváltós motorral továbbra is biztosítható az alacsony CO2 kibocsátás.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

DÍJNYERTES FORMATERVEZÉS

Az emelkedő hosszanti karosszéria díszcsík, az erős vállvonal és az elkeskenyedő tető rátermett és atletikus külső megjelenést kölcsönöznek a Range Rover Evoque-nek. Az egyedülálló részeteket Ön határozza meg. Válasszon számos, saját ízlését tükröző, különböző színű és felületi megmunkálású könnyűfém keréktárcsa és betét közül.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

ÁTGONDOLT JELLEMZŐK

Az opcióként kapható adaptív LED fényszórók egyesítik magukban a jellegzetes formatervezést és a nagyon jó gyakorlati képességeket. Az út megvilágításához a jármű lefelé irányított kilépő fényei egy Range Rover Evoque sziluett grafikáját vetítik a talajra.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

HOZZA LÉTRE SAJÁT EGYÉNI TERÉT

Az anyagok minőségét kiemeli a belső felületek hibátlan megmunkálása. Alakítsa egyénivé a fülkét duplaszegélyes bőrből, továbbá alumínium vagy fabetétekből álló kedvenc textúráival és színkombinációival; válasszon panorámatetőt, elárasztva az utasfülkét természetes fénnyel.

/
RANGE ROVER EVOQUE
/

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

DINAMIKUS VEZETÉSI ÉLVEZET

A Range Rover Evoque nagyon jól beválik mindenütt a városban, minden időjárásnál. Az Adaptive Dynamics rendszer szabályozza a felfüggesztést, dinamikusabb vezetési élményt biztosítva.

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

MAGABIZTOSAN A TEREPEN

Gondoskodjon a keréktapadás megőrzéséről számos elektronikus menetstabilizáló és kipörgésgátló rendszer segítségével, amelyek bárhol, bármilyen időjárási viszonyok mellett jól működnek. Válasszon a Terrain Response® funkció fű/kavics/hó, sár és nyomvályú vagy homok állásai közül, miközben a lejtmenetvezérlő elvégzi feladatát a lejtős útszakaszokon. A hasmagasság bőkezűen méretezett, az érzékelők pedig figyelmeztetik Önt a vízmélységre.

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

INTUITÍV VEZETÉS

Az Active Driveline funkció folyamatosan figyeli az Ön vezetési stílusát és az útfelületet, hogy észlelje, mikor lehet kikapcsolni a négykerékhajtást 35 km/h-nál nagyobb sebességnél. Ha azonban az útviszonyok megkövetelik, a rendszer 300 ms-on belül újraaktiválódik a nagyobb vonóerő biztosítása érdekében. Kis sebességnél rendelkezésre áll egy másik segédeszköz is, mégpedig az All-Terrain Progress Control, amely szintén olyan szituációban támogatja Önt, amikor alacsonyabb a tapadás.

/

CSOMAGOK

BELSŐ TÉR

Burkolatok és speciális részletek széles választéka segíti az egyéni tér létrehozását.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Igazítsa az autót saját stílusához, színek és opciók széles skálájából választva.

CSOMAGOK

Opcióként kapható extra tartozékok szériája biztosítja, hogy még egyedibbé alakíthassa autóját.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

Könnyedén kezelhető intuitív technológiák választéka.

SZÓRAKOZTATÁS

Az autó nem csupán a magabiztosság érzését kínálja, hanem a maximális biztonság mellett a szórakoztatásról sem feledkezik meg.

TARTOZÉKOK

Szerelje fel gépjárművét minél jobban, hogy a legjobbat hozhassa ki a a mindennapokból.

FEDEZZE FEL, HOGYAN ALAKÍTHATJA AUTÓJÁT TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTTÁ

A vásárláskor válasszon autójának egyedülálló jellegét kihangsúlyozó opciókat és bármikor adjon hozzá Land Rover tartozékokat, hogy autója összhangban legyen élesstílusával és szükségleteivel.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL